KNBSB

All information regarding baseball and softball in the Netherlands.

Ultimate Baseball Training

Ultimate Baseball Training with Coach Justin.

Amsterdam North Stars

Amsterdam North Stars is de honk- en softbalvereniging van Amsterdams snelstgroeiende stadsdeel, Amsterdam-Noord. Ook onze club groeit snel: we begonnen in 2013 met honderd leden. Nu, tien jaar later, zijn we met tweehonderd leden.

Ban Topa Future Stars

We hebben een pupillenteam en aspirantenteam. Naast de sport zijn wij sociaal-maatschappelijk betrokken en streven wij er naar om ook de minder bedeelde jongeren te bereiken. Daardoor ook de toevoeging ‘Future Stars’ die in de naamgeving verwijst naar de toekomstgerichtheid van de vereniging en haar leden. Ban Topa betekent in het Papiaments ‘laten wij elkaar ontmoeten.

Caribe

Bsc Caribe is de grootste honk- en softbalvereniging van het Noorden! Caribe is een vereniging waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan. Het sociale karakter van de sport en de prettige sfeer op de club zorgen dat nieuwe leden snel hun plek vinden binnen de vereniging. Om de onderlinge verbondenheid te behouden en te vergroten organiseren wij regelmatig activiteiten zoals barbecues, feestavonden, clinics voor de jeugd, familietoernooien en een jaarlijks (drukbezocht!) pinkstertoernooi.

Domstad Dodgers

De gezelligste honk- en softbalvereniging van Utrecht op het mooiste plekje midden in de stad! Op deze site vind je informatie over onze vereniging, onze teams, de commissies, het bestuur, de georganiseerde activiteiten en al het andere dat je over onze vereniging zou willen weten.

HCAW

Honk- en Softbalclub HCAW is een sportvereniging uit de (voormalige) gemeente Bussum. Al voor de Tweede Wereldoorlog werd er in Bussum gehonkbald. In 1938 werd er voor het eerst onder de naam HC'38 een officiële vereniging opgericht, die zich aansloot bij de in 1912 opgerichte honkbalbond.

Hilversum Hurricanes

ASC Hilversum Hurricanes is dé sportvereniging voor honkbal, softbal, en american football in Hilversum en Wijdemeren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor beeball, g-honkbal en flag football. Met ongeveer 275 leden en bijna 20 teams behoren wij tot de grotere verenigingen van Midden-Nederland. Onze huidige eerste teams komen allemaal uit in of tegen de top van de amateursport, maar ook bieden wij voor iedereen een team op ieders eigen niveau.

Kinheim

Lijkt honk- en softbal je leuk? Of heb je al eerder elders gespeeld en wil je de sfeer bij Kinheim komen proeven? Train dan een keer gratis mee. Kinheim is een hechte en sociale honk- en softbalvereniging, waar breedte- en topsport elkaar versterken. Proeftrainingen zijn open voor jongens en meisjes, jeugd en senioren, in alle leeftijdsklassen en op alle niveaus. Dus waar wacht je nog op!

Pirates

Grootste honkbal en softbal vereniging van Amsterdam. Goede balans tussen recreatief en topsport. Sporten mogelijk vanaf 5 jaar tot 70+.

Quick Amersfoort

BSC Quick is een gezellige familievereniging waarbinnen topsport floreert en talenten zich kunnen ontwikkelen. We hebben een rijke, succesvolle historie. Zo zijn er door de jaren heen diverse kampioensteams geweest (waaronder 1993 Landskampioenschap honkbal en 2017 en 2018 Landskampioenschap herensoftbal). We bieden honkbal en softbal voor alle leeftijden en op verschillende niveaus.

RCH-Pinguins
Red Caps

The Red Caps is dé honk en softbalclub van Leusden. Wij zijn er voor iedereen die wil honkballen en softballen. Voor jong tot oud, amateur, recreant en g-honkballer, voor jongens en voor meiden. We hebben 2 jeugd teams, 1 G-honkbal team, 5 senioren teams en 2 recreanten teams. De jeugd en senioren teams doen fanatiek mee aan de competities van de KNSBSB. Winnen is leuk, maar het honkbal en softbal gevoel is waarvoor wij op het veld staan. The Red Caps kenmerkt zich als een echte familieclub.

Wombats

The Wombats is een relatief kleine honk- en softbalclub, gericht op studenten en oud-studenten. We hebben twee softbalteams voor dames, drie honkbalteams en twee herensoftbalteams. Kom hier alles over onze vereniging te weten, want misschien schuilt er ook wel een Wombat in jou…

Zuidvogels

Bsv de Zuidvogels is een sportieve, gezellige familie vereniging met 150 leden. Ons sport aanbod is beschikbaar van jong tot oud. Ook spelers zonder ervaring kunnen bij ons terecht.